Over Mijzelf

https://bakkerjg.exto.nl

Door Jan.Gerard Bakker

In de maand oktober van 1946 tijdens een strenge winter zag ik in Sliedrecht het levenslicht. Reeds op jonge leeftijd tekende en kleurde ik graag. Echter pas op latere leeftijd kwam ik in de gelegenheid om mijn passie voor het tekenen en weer later voor het schilderen opnieuw te ontdekken. Via diverse social media kanalen kwam ik in contact met een Australische kunstschilder. Len Hend hij leerde mij de basis technieken van Nat in Nat schilderen met acrylverf. Het fascineerde mij enorm om te ontdekken hoe geweldig het is om Australische landschappen met deze techniek te schilderen. Na zijn cursus te hebben gevolgd ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Nu jaren later zijn het niet langer landschappen, maar meer en meer abstracte schilderijen die ik maak. Een doelstelling van mij is om met mijn creaties het grotere publiek kennis te laten maken met mijn schilderijen. De meeste van mijn werken zijn dus te koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s